Ja osobiście od niedawna (ok. początku października) jeżdżę w kombinezonie PROBIKER'a, nie jeździłem nigdy wcześniej w kombinezonach, ale jestem bardzo zadowolony jak do tej pory. Najniższa temperatura w jakiej jechałem w tym kombinezonie to ok. +1. Pod kombi miałem ubrany cienki swetr z wysokim kołnierzem i zwykłe kalesony. Przy średniej prędkości 90km/h było trochę chłodno ale nie było zimno, jak się skupia na jeździe i nie myśli się o zimnym to nie czuć tego. Jedyne w co mi było wtedy zimno to ręce. Zrobienie w jedną stronę 35km przy tej temperaturze daje się we znaki. Dla mnie jedynym minusem w tym zestawie jest to że spodnie z tyłu są całe czarne, ale za to kurtka na plecach ma ''wyrzeźbiony'' bardzo fajny wzorek. Kombi posiada wewnętrzne dwie kieszenie, i wszyte zamki na klatce, plecach i kolanach, służące do wentylacji podczas jazdy.
A o to jak wygląda, ja mam ten czerwony
http://www.moto-akcesoria.pl/product_info.php?cPath=344_52&products_id=12015Osobno zamawia się kurtkę i spodnie. Po sezonie nabyłem go za 1225 zł teraz kosztuje 300 zł węcej.
Honda CBR 600 F4i Sport ...::: D-PRO STYLE :::...