Kask HJC IS-16 nie polecam!!

Opisy recenzje kasków, kurtek, rękawic, spodni, butów oraz pozostałej części garderoby na motocykl.

Moderatorzy: qiun, prezes, gojo

Kask HJC IS-16 nie polecam!!

Postprzez siep7 18 sty 2009, 20:14

Witam kask ten uzytkuje jeden sezon i jestem srednio zadowolony z tego modelu.Gdy go kupowalem w sklepie byla to nowosc na polskim rynku i prożno bylo znalezc jakies info na temat tego kasku. Cena w granicach 750-800 zl jak wtedy za niego zaplacilem wydawala mi sie odpowiednia za produkt amerykanski :moto:
Dzis juz wiem ze nie nalezy sie sugerowac nowosciami i bajerami typu przyciemniany wewnetrzny , wysuwany wizjer bo w praktyce sie nie :!: sprawdzaja . Lepiej postawic na sprawdzone marki i kupic prosty model bo w tej cenie jest to mozliwe :D
Ponizej znalazlem test tego kasku , szkoda ze ukazal sie on tak pozno bo po przeczytaniu na pewno bym nie zdecydowal sie na ta marke. Jak ktos myśli o tym modelu i zamierza jezdzic z predkosciami grubo powyzej 200 to zdecydowanie odradzam,natomiast w miescie na krotkie wypady sprawdza sie w miare dobrze ;)

http://www.motogen.pl/laboratorium/testyakcesoriow/hjc-is-16,art22.html
SIEP
CBR F4i YELLOW
siep7

GG: 10073037

Powrót do Ubiór motocyklowy