FI miga po wymianie swiec.

Tutaj trafiają wszystkie posty które, usunął moderator. W tym forum nie można pisać postów, lecz jedynie je czytać.

Moderatorzy: qiun, prezes, gojo, MartinBikesManiac

FI miga po wymianie swiec.

Postprzez SK_84 04 mar 2010, 13:36

Witam,

Wiem ze temat z FI byl juz dobrze maglowany ale zaloze jeszcze raz mysle ze temat na czasie,
mianowicie ostatnio - wczoraj - wymienialem swiece poskladalem wszystko i bylo cacy pojezdzilem wygrzalem no ogolna radosc :D :D ale dzis ide do garazu zapuszczam sprzeta zeby sie pogrzal , buty kurtka podchodze i co miga mi ta cholerna lampka :evil: z tad moje pytanie czy da sie ten caly system zresetowac czy cos?? wykasowac bledy?? wiem ze wszystko jest podlaczone bo sprawdzalem 3 razy ze znajomym co w temacie siedzi przed złożeniem zreszta pali i jezdzi jak trzeba..

TEMAT WAŁKOWANY TUZIN RAZY..
ŚCIĄGNIJ SOBIE PDF ...

I TEMAT NP.
gasnie-podczas-jazdy-t1424.html
Wole jak człowiek na dwóch niż jak zwierze na czterech..
SK_84

Sprzęt: F4i
GG: 11672090

Re: FI miga po wymianie swiec.

Postprzez ryzykant155 04 mar 2010, 16:57

Podobno pod siedzeniem po lewej stronie jest wolna kostka(u mnie jest) tam robimy zwarcie jakim kabelkiem i na wyswietlaczu zegarów pokazuja sie błedy,ktore mamy w motocyklu. :)
Nie jeździj szybciej, niż Twój Aniol Stróz potrafi latać.
ryzykant155

Sprzęt: 600RR / bandit 650
GG: 5167685

Re: FI miga po wymianie swiec.

Postprzez SK_84 04 mar 2010, 17:20

wlasnie cos zdazylem wyczytac, dobra mostkuje to i ta lampka zdczyna migac do rytmu jakiegos konkretnego bledu tak? czy na wyswietlaczu wyskakuje jakis napis? a nie mozna tego systemu po prostu zresetowac?
Wole jak człowiek na dwóch niż jak zwierze na czterech..
SK_84

Sprzęt: F4i
GG: 11672090

Powrót do Kosz