Witam a jak z rozmiarem butów zamierzam kupić Sidi Vertigo ale się zastanawiam czy wziąć 44 w których dotykam lekko palcami czubka i będę żył nadzieją że się rozejdą trochę na boki i będzie ok czy może wziąć 45 i dalej będę się zastanawiał czy za bardzo się nie rozejdą i nie będzie potem latać stopa w środku Dzieki serdeczne pozdrawiam
No ja slyszałem że kupuje się rozmiar wieksze. Kupiłem 44 i są dobre,ale w sumie to moje pierwsze buty więc koledzy na forum mają większe doświadczenie w tej kwestii
HONDA... If you don't have wings, you'll never fly
Do mnie właśnie idą buciki z Anglii te co stronę wcześniej opisałem XPD Xp5. Sprawdziłem nr przesyłki na stronie kuriera i pisze mi że powinienem dostać je ok 11 marca Nie mogę się doczekać
Oglądałem wczoraj Alpiny SMX 5 w intermotors , nawet fajne , w przyszłym tygodniu przyjdą w rozmiarze 41 i 42 w czerwonym kolorze to pójdę przymierzać i może się zdecyduje.Podobały mi się bo cena mi odpowiada i są bardzo leciutkie.
Wszystko jest dla ludzi:wóda,prochy,sex grupowy i motocykle...
Panowie mam takie pytanie ... w sumie ktoś sie już tu wypowiadał na ten temat ale potrzebował bym wiecej opinii... Mam rozmiar 43 butów na codzień i chce kupić buty na Moto to tez 43 czy troszke luzniejsze 44?????? Bo Chce zamówić BUTY DAINESE TORQUE na Allegro tylko czy potem nie będą za lużne?? Nie mam zabardzo możliwości przymiarki...
Jak kupowałem SIDI sprzedawca mowił, że kupuje się rozmiar większy, w moim przypadku 44. Ale, jak zakladalem wieksze, byly jak kalosze lataly mi. Wiec wybralem 43. Przymierzyć trzeba i tyle .
"Prosta droga jest dla szybkich motorów, droga z zakrętami jest dla szybkich kierowców ..."