Prosto z Anglii. Jestem mega zadowolony. Jakość wykonania na najwyższym poziomie. Wszystko starannie wykonane,bardzo dobra skóra, nic nie odstaje,nic nie trzeszczy. Wszystko dobrze spasowane. Na razie pochodziłem w nich trochę po domu, stwierdzam że są bardzo wygodne. Mierzyłem wiele butów, ale żadne nie były tak wygodne, żeby można było normalnie chodzić, także nadają się na załatwienie różnych spraw na mieście. Co bardzo mnie sie podoba, to wygląd. Wyglądają rewelacyjnie, sportowo a przy tym wygodnie w nich jak w butach prawie turystycznych. Nie żałuje ani złotówki na te buty. To co już mówiłem wcześniej- słyszałem opinie osób które przesiadły się np z Sidi vertigo na Xpd i twierdzą że XPD dużo lepsze, wygodniejsze, oraz nie skrzypią w czasie chodzenia. Popieram
Jeszcze jedno. W teście butów sportowych (z gazety MOTOCYKL) te buty zajęły 2 miejsce. Okazały się lepsze( brane były różne aspekty pod uwagę- np wygoda, bezpieczeństwo, szybkość zdejmowania zakładania itp) niż nie jedne buty za 1000-2000zł. Lepsze od takich butów jak np. Sidi Vertigo Corsa czy Alpinestars Supertech
Polecam jak najbardziej. Ukłony dla XPD (SPIDI)
Zapraszam do dyskusji, mile widziane komentarze. Wraz z przejechanymi km uzupełnię opis o spostrzeżenia.
Kilka zdjęć

: