r   e   k   l   a   m   a

Program do montażu wideo z GoPro

Dyskusje ogólne, na tematy związane z motocyklami i nie tylko .

Moderatorzy: Majki, maciekx, prezes

Program do montażu wideo z GoPro

Postautor: szrama dodano: 24 lut 2018, 19:32

Witam,

Jakiego programu używacie do montażu filmów z GoPro? Szukam czegoś co będzie "w miarę" proste w obsłudze dla takiego starego dziada jak ja i można będzie montować profesjonalne wideo, które później wrzucę np. na YouTube. Napiszcie propozycję. Za program "licencje" mogę zapłacić ale też nie wiadomo ile. Czekam na propozycję

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
szrama
 
Posty: 95
Rejestracja: 28 mar 2012, 23:22
Lokalizacja: Opole
Sprzęt: Honda CBR 600 F4

Reklama

Re: Program do montażu wideo z GoPro

Postautor: kaamos dodano: 25 lut 2018, 14:11

Całkiem przyjemnie pracuje się z Sony Vegas. Masz tam kilka pakietów cenowych do wyboru.
kaamos
 
Posty: 75
Rejestracja: 05 lis 2016, 17:30
Sprzęt: F4i

Re: Program do montażu wideo z GoPro

Postautor: szrama dodano: 25 lut 2018, 18:24

Dziękuje kolego za odpowiedź. Właśnie szukałem info na ten temat i dużo ludzi ten program poleca. Trzeba będzie sprawdzić free trail z oficjalnej strony i jak się spodoba to kupić pełną wersje w sklepie :)
Awatar użytkownika
szrama
 
Posty: 95
Rejestracja: 28 mar 2012, 23:22
Lokalizacja: Opole
Sprzęt: Honda CBR 600 F4

Re: Program do montażu wideo z GoPro

Postautor: Brayank9 dodano: 19 mar 2018, 16:31

Dzieki również za podpowiedzi. Chce jakoś na dniach coś fajnego skleić :)
Brayank9
 
Posty: 2
Rejestracja: 24 gru 2017, 12:37
Sprzęt: cbr

Re: Program do montażu wideo z GoPro

Postautor: uszu dodano: 19 mar 2018, 18:12

sony vegas jeśli chodzi o tworzenie własnych motywów czy udoskonaleń,jeśli jesteś mniej wymagający i chcesz fajnie film zrobić to polecam Ci również camtasia studio
Awatar użytkownika
uszu
 
Posty: 1177
Rejestracja: 10 kwie 2009, 23:37
Lokalizacja: Zabrze
Sprzęt: sc33
GG: 725001

Re: Program do montażu wideo z GoPro

Postautor: Przemo93 dodano: 08 kwie 2018, 10:12

ja także używam SV ,program jak dla amatora do ogarnięcia a gdybyś chciał coś bardziej profesjonalnie się pobawić to też się da . W samym gopro studio już dasz radę pokroić i dodać jakieś podstawowe efekty i przejścia więc też się nada :)
Przemo93
 
Posty: 4
Rejestracja: 13 cze 2015, 01:14
Lokalizacja: Bytom
Sprzęt: Honda Cbr 600 f2
GG: 3137843


Wróć do Pogaduchy

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości