Zakup Hondy

Ścigacze, naked, enduro, czopery...

Moderatorzy: qiun, prezes, gojo

Re: Zakup Hondy

Postprzez mieso1972 21 sty 2010, 19:10

Yako napisał(a):Byłem kiedyś u mechanika i podjechał jakiś koleś pospawać ramę w kawasaki ninja podobno już kolejny raz połamał. Jak ktoś kupi taki motorek to się może trochę zdziwić jak się dowie że na taką minę się władował

98 rocznik miały tą wadę,tak gdzieś w necie wyczytałem
mieso1972

Sprzęt: Honda cbr 600 RR

Postprzez wilk 21 sty 2010, 20:16

MartinBikesManiac napisał(a):Panowie przed zakupem swojej wymarzonej Hondy polecam filmik !!

Masakra... Wałki lecą jak wszędzie - niestety. Cały czas trzeba uważać i to na każdym korku. Uważam, że kupujący zbytnio zaufał "sprzedawcy", a przede wszystkim własnym umiejętnością. Powinien na oględziny zabrać kogoś bardziej doświadczonego, albo sprawdzić sprzęt w warsztacie.
Jestem przerażony, ale nie zaskoczony. Tym bardziej, że temat dopiero przede mną...
wilk

Sprzęt: W planach F4

Postprzez MartinBikesManiac 21 sty 2010, 20:57

Tak tylko,że każdy chce najtaniej i wydać 50-100zł na mechanika to lepiej sobie flachę obalić i pełny bak zatankować...Znam dużo ludzi co tak rozumuje a później i tak moto trafia do mnie lub innego warsztatu :mrgreen: :piwo:
SKLEP/SERWIS MOTOCYKLOWY.CZĘŚCI TUNINGOWE DO SAMOCHODÓW.ZAWSZE SUPER CENY !! ;P
MartinBikesManiac
Moderator

Sprzęt: Fajny..;P
GG: 1970398

Postprzez darek112 26 sty 2010, 20:24

Szukam człowieka obytego w temacie (najlepiej właściciela CBR F1-4) który pomógłby mi kupić taki właśnie motocykl. Mam konkretny okaz na oku. Miejsce: 50 km na południe od Ostrowa Wielkopolskiego. W kwestii kosztów ewentualnej fatygi - na pewno się dogadamy.
darek112

Sprzęt: cbr f4i

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle