Teoretycznie powinno się udać... ale będzie boleśnie i niewygodnie i pod koniec dnia nie będziesz miał już radochy z jazdy.
Ja maksymalnie jednego dnia zrobiłem jakieś 850km i byłem zmęczony (choć po drodze parę razy zaliczyłem deszcz)...
Moderatorzy: qiun, prezes, gojo
hm.. a ile Ci zajęła trasa i w jakich warunkach drogowych robiłeś ten przelot? Z bagażami/plecaczkiem ?John Doe napisał(a):qiun --->hm.. a ile Ci zajęła trasa i w jakich warunkach drogowych robiłeś ten przelot? Z bagażami/plecaczkiem ?
, solo bez bagażu z ew nocowaniem gdzieś w Italii jak nie dam już rady.Widoki na trasie i ew zwiedzanie mnie nie interesuje tym razem,liczy się szybki przelot na miejsce docelowe.
dla kogoś, kto naszymi sprzętami przelatuje 1000km w ciągu dnia. Z bezpieczeństwem nie ma to jednak chyba nic wspólnego - nie wierzę, żeby koncentracja po 5-6 godzinach jazdy była tak sama, jak na początku...ale może ja cienki Bolek jestem - pewnie autostradą w tym czasie bym zrobił 800...Powrót do Turystycznie - przejażdżki, relacje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości